Dekaler bil

Dekaler bil

Vi har ett brett utbud när det kommer till dekaler bil!

Ring oss så berättar vi!

Nikola
073 –15 79 807
Mesut
070 –417 64 00
wrapcenter@pitstop.se

Wrapcenter AB

Bergkällavägen 37, port 21 192 79

Sollentuna

Avfart Infra city

Kontakta oss!


Har ni tankar på att ni vill framhäva varumärket på företaget genom att ha er logga på företagsbilen? När det gäller dekaler bil så kommer vi på Wrapcenter in i bilden! Vi är inte störst i branschen men det är väl heller inte riktigt vårt mål men däremot så har vi en ständig strävan efter att vara bäst inom vårt område. V sticker ut hakan litegrann och säger att vi lyckas med gång på gång. Om ni spanar in vårt galleri på vår hemsida så ser ni en del av de arbeten vi utfört, kika där för att få inspiration och idéer om hur ni vill ha resultatet.

Oavsett om ni har en firmabil som ska ha dekaler eller om ni är det större företaget med flera bilar så löser vi det på det bästa sätt som ni önskar. Vill ni ha hjälp att designa och få till utformningen när det gäller dekaler bil för just ert företag så kan vi ta fram flera förslag åt er. Vi är mycket lyhörda för era behov och önskemål om hur ni vill profilera era bilar. Det är mycket populärt idag att sätta dekaler på företagsbilar då det dels är prisvärt samt fantastisk exponering för ert företag att synas. Så vänd er till oss för att få en snygg dekal på er firmabil!

Sedan 2013 har vi varit verksamma i vår bransch och vi har nu skaffat oss en gedigen erfarenhet och vi har utfört mängder av arbeten som avser dekaler bil. Något som kännetecknar oss är extrem noggrannhet och hängivenhet i vårt arbete, vi brinner för vårt arbete och det kommer ni att märka på slutresultatet. Vi lovar er ett högkvalitativt utfört arbete när vi monterar dekaler bil. Lämna er bil i våra trygga händer och vi lever upp till alla era förväntningar när det gäller dekaler på er företagsbil.

Vi använder endast material av yppersta kvalité för ett långvarigt resultat av era dekaler bil. Varmt välkomna!