Fasad film

Fasad film

Anlita oss för att få ett snyggt resultat med fasad film!

Ring oss så berättar vi!

Nikola
073 –15 79 807
Mesut
070 –417 64 00
wrapcenter@pitstop.se

Wrapcenter AB

Bergkällavägen 37, port 21 192 79

Sollentuna

Avfart Infra city

Kontakta oss!


Oavsett om det är du som privatperson som är i behov av fasad film på ditt hus eller om det är ett företag som önskar hjälp att få fasad film på företagets fastighet, så engagerar vi oss till vårt yttersta för att hitta den bästa och snyggaste lösningen för er. Vad har fasad filmen för egenskaper egentligen?

  • Ger ett bättre inomhusklimat
  • Utmärkt som insynsskydd men ger stort ljusinsläpp ändå
  • Tar bort den UV-strålning som bleker möbler, inredning mm
  • Ger ett visst skydd om glaset krossas då sol filmen håller ihop glaset
  • Ger fasaden ett snyggare utseende
  • Minskar bländning

Fasad film finns i flera olika nyanser, mörkhetsgrader och reflektioner. Allt för att du ska hitta rätt som passar just er specifika miljö och behovsområde.

Ta till exempel vissa av våra kunder som monterat fasad film på sitt kontor och märker oerhörd skillnad, det blir omedelbart behagligare och svalare.

Vissa byggnader har stora glaspartier där solen ligger på i långa perioder och det blir omöjligt att arbeta eller vistas i den miljön, då är fasad film en fantastisk lösning som gör underverk för inomhusklimatet. Det kan även vara så att man sitter på arbetet och solen ligger på och det är besvärligt med att se innehållet på dataskärmen.

Kontakta oss redan idag för att diskutera dina idéer och tankar om hur du skulle vilja ha det när det gäller behovet av fasad film. Vi har kunskapen och erfarenheten så att vi kan utföra ett proffsigt och exklusivt slutresultat. Gör ett besök på vår hemsida där ni kan spana in vårt galleri för inspiration och ta del av våra tidigare arbeten.

Vi på Wrapcenter har lösningen när det rör sig om fasad film, oavsett om det är ett litet uppdrag eller ett större projekt.

För prisuppgifter och övriga frågeställningar så svarar vi gärna när ni tar kontakt med oss.