Frost film

Frost film

Vänd dig till oss när du vill ha hjäp med frost film

Ring oss så berättar vi!

Nikola
073 –15 79 807
Mesut
070 –417 64 00
wrapcenter@pitstop.se

Wrapcenter AB

Bergkällavägen 37, port 21 192 79

Sollentuna

Avfart Infra city

Kontakta oss!


Funderar du på vart du ska vända dig om du är I behov av insynsskydd dvs. frost film?

Vi har svaret, vi på Wrapcenter hjälper dig. En del tror att vi endast utför arbeten på bilar men vi har lösningar på flera olika objekt och behovsområden. Kontakta oss för era önskemål och idéer så hjälper vi er att lösa det på bästa sätt. Frost film är det absolut det mest ultimata sättet för att det ska få samma utseende som frost utan att för den skull blästra glaset, vilket dessutom kostar mycket mer. En frost film av högsta kvalité gör att det ser oerhört snyggt och exklusivt ut.

Vissa vill ha det som insynsskydd och den utgör även perfekt som dekoration. På ditt företag kan du sätta dekorfilm där vi skär ut för loggan så får ditt företag en snygg profilering. Vill du ha ett mönster i din dekorfilm så erbjuder vi även det. Eller du kanske har en viss bild som du vill ha specialutskuren i dekorfilm, ja vi skräddarsyr utefter era specifika behov och önskningar.

Oavsett vad skälet och anledningen är att du söker frost film, är vi med glädje beredda att ta oss an uppdraget. Det kan vara du som privatperson som vill ha frost film på duschväggarna hemma eller du som företagare som vill ha frost film med loggan utskuren på skyltfönstren. Det finns många användningsormåden!

Just den frost film som vi använder oss av är oerhört stark och tål slitage. Ytan är mycket reptålig och att använda vanlig fönstertvätt går alldeles utmärkt. Vi garantererar dig att vi i högsta grad utför ett mycket snyggt och säkert arbete när vi sätter frost film och du kan lita på att jobbet blir väl utfört. Kontakta oss redan idag för dina önskeål så svarar vi på dina funderingar och prisbild.

Välkommen till oss på Wrapcenter, för ett personligt bemötande!