Frostning & Fönsterdekor

Insynsskydd, dekorfilm, frostfilm användningsområdena är många och det är bara fantasin som sätter gränser. Du kan använda det som insynsskydd på kontor, toalett, balkong mm eller som dekoration på fönster. Filmen är det bästa och snyggaste sättet att få samma utseende som frost utan att blästra glaset och det är mycket mer kostsamt.

Design

Dekorfilm är ett enkelt sätt att sätta en personlig prägel på ex ditt kontor. Med en utskuren logga så får kontoret en snygg företags profilering.
Med hjälp av dekorfilm kan man alltså skapa en välkomnande atmosfär i miljöer som annars hade upplevts opersonliga och färglösa. I miljöer där det finns en stor genomströmning av kunder, besökare eller medarbetare kan man använda sig av dekorfilm för att förmedla ett budskap eller förstärka sitt varumärke. Vi erbjuder dekorfilmer i alla tänkbara mönster. Specialskurna texter, logotyper och bilder kan appliceras på alla material och i olika miljöer.

Kvalitet

Filmen är väldigt slitstark och har en reptålig yta som tål normal fönstertvätt. Det gör dekorfilmen lättskött och underhållsfri under många år. Filmen filtrerar bort ca 99% av den skadliga UV-stålningen som bleker och torkar ut. Dekorfilmen håller även ihop glaset vid en eventuell skada, det minskar också risken för splitter och glaskross men är ändå inte att förväxla med säkerhetsfilm.