Sol film

Sol film

Dags att montera sol film? Vi har lösningarna för er!

Ring oss så berättar vi!

Nikola
073 –15 79 807
Mesut
070 –417 64 00
wrapcenter@pitstop.se

Wrapcenter AB

Bergkällavägen 37, port 21 192 79

Sollentuna

Avfart Infra city

Kontakta oss!


Går ni i tankarna på att det skulle vara skönt att få sol film monterad på er fasad? Ni kanske har stora glaspartier som är vackra men det blir olidligt varmt när solen ligger på i flera timmar. Eller har ni det där fantastiska kontoret med stora ljusinsläpp med vacker utsikt men gör att inomhusklimatet på jobbet gör att det blir en omöjlighet att arbeta. Lösningen på detta är att anlita ett pålitligt företag som har kunskapen att göra ett snyggt och felfritt utfört arbete av montering av sol film. Vinsterna med att montera sol film är många. Här nämner vi några:

  • Minskar bländning
  • Ger ett behagligare inomhusklimat
  • Minskar blekning av interiör
  • Fungerar utmärkt som insynsskydd utan att för den skull minska för mycket på ljusinsläppet
  • Då sol filmen håller ihop glaset så ger det ett visst skydd om glaset krossas
  • Ger fasaden en snyggt utseende

Fördelarna med sol film är många som ni ser och många vittnar om att detta är en mycket klok investering då det ger så mycket tillbaka. Vi hjälper er att hitta rätt i sökandet av rätt sol film för just ert behov och önskemål av det estetiska. Det finns ett brett utbud av olika mörkhetsgrader, reflektioner samt nyanser när det gäller val av sol film. Med vår rutin och kunnande så kan vi råda er till rätt val och ni kommer att uppleva att slutresultatet lever upp till era förväntningar. För att få ett hållbart resultat som håller under lång sikt så gäller det att arbeta med högklassiga material, detta tummar vi inte på. Vi vill känna oss stolta över vårt arbete.

Vi kan vår bransch och hos oss är ni i trygga och skickliga händer! Har du frågor angående sol film så tveka inte, kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer samt svarar på alla era frågor. Välkommen!